Contact


Nume *
Email *
Website
Mesaj *
Powered byEMF Online Form
Report Abuse

3 comentarii:

 1. si eu am trecut printr o experienta neplacuta, mi a fost ridicata masina dintr un loc unde parcam de vreo 10 ani de fiecare data cand mergeam la Unirii, mai precis la intrarea pe aleea spre Mitropolie. Am cerut anularea pv si returnarea taxei de ridicare auto, am introdus in cauza si firma de ridicari auto, Autosal Expert, nu s a prezentat nimeni din partea lor, dar totusi mi a fost respinsa cererea ca nefondata, desi am explicat pe baza articolelor din codul rutier, ca nu am incalcat nici o regula : nu era nici un semn de oprirea interzisa, nu eram pe carosabil, ci la 3 metri distanta, intr o zona pe unde nu se circula, plus ca acolo se parcheaza de ani de zile. Ma gandesc sa fac recurs, am 15 zile termen.

  RăspundețiȘtergere
 2. ATENTIE!

  Prin aceasta forma de contact nu se pot trimite atasamente, cum a incercat cineva azi.
  Cine vrea sa-mi trimita nu numai povestea lui ci si atasamente (poze, chitanta, procesul verbal), trebuie sa-mi scrie la adresa de email tudor08george@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua

  Am primit comunicarea de la sectorul 6 pe 03.12.2014 iar procesul verbal s-a comunicat pe 30.04.2015.

  Nu am putut face procedura prealabila pt ca masina nu era inca inmatriculata pe numele meu si nu mi-a primit-o la politie a zis sa astept procesul verbal dar acum nu mai sunt in termen pentru procedura prealabila. adica 30 de zile.

  maine dimineata trebuie sa depun la judecatorie plangerea pt ce fac 15 zile de la comunicare.

  Va rog mult de tot sa ma ajutati cu un sfat ce sa fac? mai pot face proceura prealabila sau cum sa procedez?

  Va multumesc anticipat

  Marta Pop

  0722679712

  RăspundețiȘtergere