duminică, 11 septembrie 2011

Hingherii de masini in pericol


Fundaţia "Din suflet pentru suflet" vrea să mobilizeze şoferii pentru interzicerea acţiunilor de ridicare a maşinilor. Iniţiatorii au în plan să strângă 100.000 de semnături pentru o iniţiativă legislativă în Parlament.
Printre cele zece locaţii în care vor fi amplasate corturile Fundaţiei "Din suflet pentru suflet" se numără bulevardele Ghencea, Drumul Taberei şi Iuliu Maniu. Campania de strângere de semnături va dura până la 15 septembrie in pietele din sectorul 6 (vezi locatiile exacte si proiectul de lege mai jos).

„Consider că este necesar să se realizeze mai întâi 30.000 - 50.000 de locuri de parcare, pentru a ni se crea posibilitatea de a parca legal, iar, numai apoi să se ridice maşinile. Prea mulţi dintre noi au pierdut timp preţios şi bani", susţine preşedintele fundaţiei, Ştefan Florescu.
Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 nu au reacţionat faţă de campania Fundaţiei „Din suflet pentru suflet", iar Bogdan Bona, directorul SC Ilcor Auto SRL, firma care ridică maşini în sectorul 6, nu a dorit să comenteze asupra acestei acţiuni.

Revin cu stirea asta caci se apropie ultima zi de campanie, 15 SEPTEMBRIE si as dori sa afle cat mai multi oameni care sa mearga sa semneze.
Macar atat puteti face, in semn de protest fata de mafia hingherilor de masini!



3 comentarii:

  1. Am semnat si eu. Desi Stefan Florescu este seful partidului Conservator din sectorul 6 si vrea voturi pt a candida la primaria locala, sper sa foloseasca semnaturile in scopul declarat. Cand o initiativa este buna nu conteaza culoarea politica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe site-ul lui nu se scrie nimic despre rezultatul acestei campanii. Oare de ce?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca se confirma zvonul ca aceste semnaturi erau stranse in alte scopuri politice.
    Caci Stefan Florescu nu a postat nimic pe site-ul lui despre rezultatul acestei campanii. In plus a interzis de cateva ori intrebarea legata de succesul campaniei, desi probabil a strans cele 100.000 de semnaturi.
    Mare dezamagire sa te implici cu entuziasm intr-o initiativa si apoi sa te trezesti pacalit de politicieni...

    RăspundețiȘtergere